SAM i els 4 elements

4 min

A Sam Sports Events treballem en quatre branques, 4 elements que tenen el seu efecte en la nostra empresa, en la nostra manera de ser i d’actuar.

Els 4 grans àmbits amb els que som especialistes són els campus i casals, els esdeveniments, els clubs esportius i els infants. Cadascun d’aquests, per nosaltres, té una relació molt lligada amb la natura, els seus 4 elements (aigua, aire, foc i terra) i la unió que hi ha entre tots ells que ara mateix us expliquem.

Campus

Els Campus de SAM Sports Events, relacionats amb l’Aigua, la fluïdesa, la força i l’adaptabilitat i sobretot, la llibertat d’aquest element líquid. Un servei gràcies al qual els nostres infants desconnecten de les obligacions del dia a dia i de l’escola, tot seguint una educació en valors del nostre ideari.

A SAM oferim Campus esportius, de medi natural, creatius i personalitzats, tots ells durant les vacances escolars d’estiu, Nadal i Setmana Santa.

Esdeveniments

Els esdeveniments els relacionem amb l’element Aire per diversos motius que tenen una mateixa finalitat, donar vida i millorar les relacions entre persones.

El primer motiu del que podem parlar seria la necessitat de respirar, de trencar amb la rutina. Fet que els nostres esdeveniments aporten als i a les participants, ja siguin treballadors o treballadores que participen en un dels nostres esdeveniments per empreses o bé un grup d’amics i amigues que necessiten desconnectar del dia a dia.

També destacaríem la lleugeresa d’aquest element, que podríem assimilar-lo a l’estat amb el que es queda el cos després d’haver fet una activitat grupal que ha aportat als participants un gran nombre de beneficis.

SAM organitza diferents tipus d’esdeveniments, ja siguin esdeveniments esportius, esdeveniments per empresa (teambuilding, incentius, esdeveniments de responsabilitat social corporativa, …) i serveis logístics per a esdeveniments.

Clubs

El Foc, l’element identificat per nosaltres amb els Clubs en els quals treballem. Un element relacionat amb l’escalfor i la llum, característiques que identifiquem amb la vida i la raó de ser dels clubs esportius. Espais on els usuaris cerquen una via d’escapament del dia a dia, és a dir, desconnectar, vist d’una altra manera més poètica, una purificació i neteja de les seves obligacions i en el fons, del propi individu.

Per aconseguir-ho, SAM ofereix una sèrie de serveis i actuacions per millorar el dia a dia dels clubs esportius, com ajuda i assessorament en la gestió, serveis de comunicació, optimització de xarxes de proveïdors o esdeveniments interns.

Infants

Els infants, identificats per nosaltres amb l’element Terra, un element sòlid, robust, amb la força necessària per aguantar la societat del futur i qui ho ha de fer si no son els nostres infants. Per fer-ho, nosaltres treballem basant-nos en una educació en el lleure paral·lela a la de l’escola i la de casa.

A SAM oferim 3 tipus de serveis per a infants distingint entre serveis d’àmbit escolar (menjadors, viatges de fi de curs, …), d’àmbit familiar (aniversaris i comunions, servei de monitoratge, …) i d’àmbit esportiu (estades esportives, tornejos, …).

 

Cal destacar que existeix un cinquè element, l’èter, relacionat amb l’esperit de l’equip de SAM SPORTS EVENTS per tal de realitzar totes les accions corresponents als 4 grans àmbits amb els que treballem.

General