La carrossa de Reis del Club de Golf Sant Cugat

2 min

Un any més SAM Sports Events ha col·laborat amb el Club de Golf Sant Cugat per dissenyar i fabricar la carrossa del club per a la Cavalcada de Reis de Sant Cugat del Vallès.

El Club de Golf Sant Cugat ofereix un servei d’activitats obert a qualsevol infant, el qual és dinamitzat pels monitors i monitores de SAM. Aquest espai s’anomena el Pavelló Infantil i es duu a terme els caps de setmana i festius. Durant el temps que els nens i nenes passen amb nosaltres, l’equip de SAM dinamitza diferents tipus d’activitats, com activitats lúdiques, activitats esportives o activitats artístiques.

Ja fa uns anys que el club participa a la Cavalcada de Reis de Sant Cugat i nosaltres, juntament amb els infants que assisteixen al pavelló infantil, dissenyem i elaborem totes les decoracions de la carrossa.

Aquest any la temàtica ha sigut el bosc de les fades i follets i hem decorat la nostra carrossa com si fos un bosc encantat, amb bolets gegants, flors enormes, arbres i alguna que altra papallona. Tant els monitors i monitores de SAM com els nens i nenes del pavelló s’han esforçat molt per poder dur a terme aquesta activitat que il·lusiona tant a grans i petits, ja que el moment màgic de participar en una cavalcada de Reis, llençar caramels i veure els somriures del infants no te preu.

Aquest any ha sigut especial, ja que al finalitzar la cavalcada, els i les participants de la carrossa han pogut entrar a l’Ajuntament i saludar en persona a ses majestats els Reis de l’Orient.

Us deixe’m algunes imatges perquè pugueu veure el resultat.

Esperem que us agradi!

01
00
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
previous arrow
next arrow
Infants